Gerenoveerde woning op perceel van 842m²

Verkocht Aalter Nevelestraat 9
Deze woning is recent gerenoveerd waarvan de laatste werken werden uitgevoerd in 2020. Achteraan de woning bevindt zich een zeer aangename tuin, het groene van de tuin komt terug in de leefruimtes door de grote raampartijen. De grote raampartijen zorgen ook voor de nodige lichtinval doorheen de volledige woning. Via de garagepoort vooraan de woning is er een makkelijke toegang gemaakt voor auto en aanhangwagen naar de tuin. In de woning zelf werden ramen vernieuwd, verwarming aangepast en vloerverwarming op de benedenverdieping, elektriciteit, keuken werd vernieuwd alsook badkamer en alles werd geïsoleerd.

Indeling: inkomhal, open keuken langs de voorkant gesitueerd maar met zicht op de achterliggende tuin, ruime eetplaats, leefruimte met aanpalende bureauruimte (deze kan ook gebruikt worden als slaapkamer). Verder is er op de benedenverdieping aanpalend aan de eetplaats nog een kelderberging en afzonderlijk toilet. Boven zijn er 2 ruime slaapkamers en een afzonderlijke dressing, badkamer ingericht met bad, douche en dubbele ... lavabo, afzonderlijke technische ruimte en aansluiting voor wasmachine, afzonderlijke toilet. Op de zolderverdieping staat het ventilatiesysteem.
De garage is toegankelijk via de voorkant van de woonst of via de tuin waar ook een grote poort zit. In de achterliggende tuin staan 2 tuinbergingen waarvan momenteel 1 gebruikt wordt als hobbyruimte.

Aarzel zeker niet ons te contacteren voor het maken van een afspraak of bijkomende inlichtingen. 050/72.92.70
Lees meer Verberg