Nieuwbouw half-open bebouwing

Verkocht Aalter Knokkebaan 88 lot 1
Deze woning (lot 1) maakt onderdeel uit van een project van vijf woningen. Het betreft een half-open bebouwing, gevestigd op een perceel met een oppervlakte van 520 m², voorzien van een zuid-oost georiënteerde tuin. De woning beschikt over alle comfort. Tal van moderne troeven komen aan bod: vloerverwarming, respecteren meest recente isolatienormen (zowel thermisch als akoestisch), regenwaterput 10.000 liter, pvc ramen met super-isolerende beglazing, verluchtingssysteem D (met warmterecuperatie), ...
Deze woning bevindt zich op de verbindingsas van Aalter naar Knokke, met het centrum van Knesselare op 1 km afstand.

Indeling:
De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkom met gastentoilet, een living met eet- en zithoek, een open keuken met aangrenzend een ruime berging. De leefruimte geeft uit op de tuin met ruim terras.
Op de verdieping zijn er drie slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en badmeubel met spiegelkast, een apart toilet en een berging.

Om u een beter idee te geven over de te gebruiken materialen en ... graad van afwerking, bieden wij de mogelijkheid om de modelwoning (zie tevens foto's in publiciteit) te bezoeken. Vraag gerust uw vrijblijvende persoonlijke afspraak aan!

Vastgoedinfo in aanvraag
EPC nog op te maken wegens nieuwbouw
Vrij na oplevering (vooropgestelde datum: oktober 2021)
Lees meer Verberg