Unieke woning met verzichten over de velden

Verkocht Maldegem Noortemstraat 11
Dit unieke pand is op zoek naar een nieuwe eigenaar, iemand die op zoek is naar rust, ruimte en fantastische zichten is hier aan het goede adres.

De ruimtes werden zowel binnen als buiten afgewerkt met top materialen. Elke slaapkamer in de woning is voorzien van zijn eigen badkamer en zijn allemaal afgewerkt in de mortex. Op de bovenverdieping werd in elke ruimte eiken parket gebruikt. De ruimtes kunnen in de zomer ook makkelijk gekoeld worden door de airco die werd geplaatst op de benedenverdieping. Het overstekende dak bied de mogelijkheid om 3 wagens onder te plaatsen. Achteraan in de tuin werd nog een tuinberging voorzien die perfect kan dienen als zomerhuis.

Indeling: ruime inkomhal, afzonderlijk toilet, open leefruimte met zicht over de tuin en achterliggende velden. De open keuken werd ingericht met toestellen en het werkblad is in blauwsteen. Verder is er op het gelijkvloers een ruime slaapkamer met badkamer maar die ook ingericht kan worden als bureauruimte en waar u ook kunt genieten van de mooie zichten over de tuin ... en velden. Via de achterdeur komt u binnen in de ruime wasruimte waar alle toestellen zijn gevestigd.
Boven zijn er 3 zeer ruime slaapkamers, waarvan elke kamer voorzien is van zijn eigen toilet, douche en lavabo. 1 van de 3 slaapkamers boven is ook voorzien van een ligbad waar u zoals in elke ruimte kunt genieten van de vergezichten. Verder is er op de bovenverdieping langs de voorkant een ruime bergruimte.

Deze woning is van het begin tot het einde gewoon genieten van de rust, materialen en zichten.

Aarzel daarom zeker niet om ons te contacteren voor het maken van een vrijblijvende afspraak. 0496/44.40.20

Lees meer Verberg