Charmante woning met 4 slaapkamers en wellness

Verkocht Maldegem Noortemstraat 9
Deze unieke woning is heel centraal gelegen, zo ligt de woning op 2 min. van de N49, vlakbij het centrum van Maldegem en op 15 min. van Knokke-Heist.

Er zijn heel wat extra troeven die de woning te bieden heeft: zwembad afgewerkt met mozaïek, buitensauna met een schitterend zicht op de tuin, Scandinavische Hottub, ingebouwde infraroodcabine binnenin de woning en Turks stoombad met vloerverwarming.

Het gebouw is in 2 fases opgetrokken, zo is eerst het eerste deel gebouwd: inkomhal met afzonderlijk toilet, living met zicht op de tuin, keuken ingericht met toestellen en garage met automatische poort. Boven zijn er 3 slaapkamers voorzien en badkamer ingericht met bad en douche.
De 2de fase die werd gerealiseerd is het houten bijgebouw die aansluitend is aan de woning. Daar werden 2 slaapkamers gecreëerd waarvan 1 op het gelijkvloers en 1 slaapkamer boven, een afzonderlijk toilet, Turks stoombad, infraroodcabine en douche. Nog een troef aan het 2de gedeelte is de zeer ruime living met open haard en helemaal open tot in de nok met ... zicht over de volledige tuin. Er werd zeker niet gespaard op materialen waardoor alles ook zeer kwaliteitsvol is afgewerkt.

Wilt u deze exclusieve villa met uw eigen ogen zien? Neem dan zeker contact met ons op!
Bel naar 0496/44.40.20 of mail naar julie@consea.beLees meer Verberg