Unieke woning met bijhorend appartement

Verkocht Lotenhulle Steenweg op Deinze 97
Deze villa werd opgetrokken in 2012 op een perceel grond van 763 m². Het unieke aan dit gebouw bestaat erin dat het is opgedeeld in twee wooneenheden. Op de voorgevel bevindt zich de perfecte opbrengsteigendom, zijnde een drie-slaapkamer appartement in duplex stijl (151m²). Gesitueerd op het gelijkvloers en de achterzijde van het gebouw bevindt zich de uitermate modern en luxueus ingerichte woning met praktijkruimte (164m²).
Voor diegene waarbij de woning in bewoonbare oppervlakte niet volstaat, kan woning en appartement in één geheel worden samengebracht.

De woning bestaat op het gelijkvloers uit een oprit met carport (parkeermogelijkheid voor cliënteel) die toegang biedt tot de inkomhal van de woning en praktijkruimte. Op het gelijkvloers bevindt zich de praktijkruimte die is voorzien van een extra dressing/bergruimte. Het private woongedeelte bestaat uit een gastentoilet, ruime lichtrijke leefruimte met open - luxueus - afgewerkte keuken (beiden met prachtzicht over tuin) en wasplaats/technische ruimte met douchecel. De ... verdieping is afgewerkt met twee ruime slaapkamers en modern ingerichte badkamer. Extra bergruimte is voorzien dankzij de zolderruimte op de tweede verdieping.
Vloerverwarming door middel van een warmtepomp en bijhorende zonnepanelen zorgen voor een uiterst lage energiewaarde (EPC: 55 kWh/m²)

Het appartement is voorzien van een garage op het gelijkvloers. De eerste verdieping beschikt over een inkomhall, gastentoilet en ruime living met open ingerichte keuken met toegang naar overdekt terras. De tweede verdieping is afgewerkt met een nachthall, drie slaapkamers en technische ruimte. (EPC: 61 kWh/m²)

Nieuwsgierig naar dit pand? Kom het persoonlijk ontdekken!
Ter info: woning en appartement enkel in combinatie te koop.
Wg, Gvv, Gdv, Vg, Gvkr
Lees meer Verberg