Villa Peara nieuw bouwconcept met Mediterraans karakter voor €289.900 (Laatste..!)

Verkocht Benijófar Calle Federico García Lorca 92
De Villas Peara zijn een totaal nieuw concept van villa's in Spanje, maar zonder die zeer mediterrane stijl te verliezen die een handelsmerk is geworden voor de villa's van Medhouses.

Deze indrukwekkende woningen hebben een optie met 2 en 3 slaapkamers met 2 grote slaapkamers op de begane grond en een grote privé-master op de eerste verdieping met en-suite badkamer en privé-toegang tot het dakterras (optie met 3 bedden).

Elke woning heeft de mogelijkheid om een ​​eigen privézwembad te hebben en een prachtig aangelegde tuin die zeer onderhoudsvriendelijk is. Samen met een eigen parkeerplaats op het terrein, is het puur genieten voor iedereen die besluit te investeren in het perfecte Spaanse huis.

Een van de meest unieke kenmerken is de grote overkapping van het speciaal ontworpen dak, waardoor zowel schaduwrijke eetgedeelten net buiten de woonkamer als een beschutte plek voor terrasmeubilair mogelijk zijn. Dit detail zorgt voor een zeer origineel ontwerp dat je nergens anders vindt en waardoor ze nog vele jaren zullen ... opvallen.

"Villas Peara" bevinden zich direct naast het stadscentrum van Benijófar, dus alle voorzieningen zijn op korte loopafstand te vinden en als het het strand is dat u zoekt, is het slechts 10 minuten rijden naar Guardamar met enkele van de meest spectaculaire witte zandstranden aan de Costa Blanca.

Zowel het stadscentrum van Alicante als de luchthaven liggen op iets minder dan 30 minuten rijden, dus u wordt verwend met entertainment, cultuur en geweldige lokale gerechten.

MH
Lees meer Verberg