Prachtige woning met B&B in combinatie met paardenstalling en weides!

Verkocht Beernem Wellingstraat 104
Deze voormalige boerderij werd tussen 2003 en 2012 volledig verbouwd en omgevormd naar een prachtige woning met B&B. Met zijn top-ligging te Beernem (2 km verwijderd van de oprit E40), vlakbij Bulskampveld (recreatiegebied), voorziet hij in een vlotte verbinding naar het historische Brugge in combinatie met de centrale ligging tussen Gent en de kust.
Wat deze B&B zo uitzonderlijk maakt, is de bijhorende paardenstalling en piste, alsook de omliggende weides (1,85 hectare!), die tevens behoren tot deze verkoop. De tuin werd volledig aangelegd en is onder andere voorzien van een petanquebaan.
Het betreft een goed draaiende B&B! Deze Bed & Breakfast heeft nog heel wat potentieel om uw eigen ideeën uit te werken en de zaak nog verder te laten bloeien. Dit neemt niet weg dat het uiteraard ook uitsluitend voor privé doeleinden aangekocht kan worden.
Indeling:
De woning werd gerenoveerd in 2003 en bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhall, toilet, twee bergingen, hobbyruimte aan voorgevel, ingerichte keuken, leefruimte aan achtergevel ... met zicht op de tuin, bureau en wasplaats/achterinkom. De verdieping is voorzien van een nachthall, drie slaapkamers en badkamer.

De B&B werd origineel gebouwd als stalling in 1970 en volledig verbouwd in 2012. Deze bestaat uit een woonkamer met open (ingerichte) keuken, twee slaapkamers (waarvan één afgesloten en één in open geheel met leefruimte), badkamer, technische ruimte, afzonderlijke toiletruimte en zwembadruimte met mezzanine.
Vanuit de zwembadruimte is er rechtstreekse toegang naar de paardenstalling.
Vrijstaande stal/hangaar achteraan het perceel.
Centrale Verwarming op aardgas, luxueus ingericht en afgewerkt.

Laat je verleiden door deze unieke opportuniteit! Vraag vandaag nog bijkomende inlichtingen en een bezoek!

EPC woning: 268 kWh/m²
EPC B&B: Energielabel B
Vrij bij akte
Vastgoedinfo in aanvraag
Lees meer Verberg