Ruime gerenoveerde TOPWONING/ VILLA met tuin, garage en 5 slaapkamers in Aalter, energielabel C, 1641m² perceeloppervlakte, 374m² bewoonbare oppervlakte, EPC-waarde 231.

€ 650 000 Aalter Kestelstraat 79
Deze prachtige open bebouwing in Aalter is een droomhuis voor wie op zoek is naar ruimte en comfort. Gelegen op een perceel van 1641.00 vierkante meter, biedt deze woning een prachtige tuin en een ruime garage.

De woning is in 2017 volledig gerenoveerd en beschikt over maar liefst 5 slaapkamers waarvan enkele afgewerkt met ingebouwde kasten en luxe, wat het ideaal maakt voor een groot gezin of voor wie graag gasten ontvangt. Met een bewoonbare oppervlakte van 374.00 vierkante meter is er meer dan genoeg ruimte voor iedereen.

Wat betreft energiezuinigheid scoort deze woning ook goed, met een EPC-waarde van 231.00 en een energielabel C. De oriëntatie van de tuin op het zuiden zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van de zon en het buitenleven.

Kortom, deze woning in Aalter heeft alles wat u zoekt: ruimte, comfort, een prachtige tuin en een goede energiezuinigheid. Een ideale plek om thuis te komen en te genieten van het leven.

Vraag vandaag nog uw bezoek aan ter plaatse via yuksel@solvas.be - Vagenende Yüksel, alvast tot ... binnenkort! Lees meer Verberg