Prachtige burgerwoning met tuin en 3 slaapkamers in centrum Gent

€ 445 000 Gent Zieklien 21
Bezoekmoment volzet (geen bezoeken meer mogelijk) In het prachtige Gent staat een schitterende burgerwoning te koop. Dit statige pand is gelegen in een rustige straat en beschikt over een ruime tuin, waar je heerlijk kunt genieten van de zon en het groen. Het huis is in goed tot uitstekende staat en biedt alle comfort die je maar kunt wensen. Een leuk weetje: de architect van de woning is Emile De Nil een zeer bekende en gekende architect uit Gent die tal van prachtige burgerwoningen ontwierp.

Binnenin de woonst vind je een ruime woonkamer, een moderne keuken en maar liefst drie slaapkamers. De kamers zijn licht en ruim opgezet, waardoor je hier echt kunt genieten van een rustige nachtrust. Daarnaast is er ook nog een badkamer aanwezig, voorzien van alle gemakken.

Het pand is ideaal gelegen in Gent, op korte afstand van het bruisende stadscentrum. Hier vind je tal van gezellige restaurants, leuke winkels en interessante bezienswaardigheden. Daarnaast zijn er ook diverse scholen en openbaar vervoersmogelijkheden in de directe ... omgeving.

Kortom, deze burgerwoning in Gent is een ideale woning voor wie op zoek is naar comfort, rust en ruimte. Met een prachtige tuin, drie slaapkamers en een toplocatie, is dit de perfecte plek om te wonen.

Vraag vandaag nog een bezoek of meer info aan via yuksel@solvas.be.
Lees meer Verberg