Prachtige hoeve op ruim perceel te Oostwinkel

€ 575 000 Lievegem Vaartkant 3
Deze rustieke hoeve is gelegen in Oostwinkel dat uitheeft op het Leen. Het is een droomwoning voor wie op zoek is naar rust en ruimte. De woning is gelegen langs de vaart in een zeer groene omgeving. Met een perceeloppervlakte van maar liefst 7770m² is er meer dan genoeg ruimte om te genieten van de buitenlucht en de natuur.

De woning heeft veel potentieel en is momenteel ingedeeld als volgt: leefruimte langs de voorkant met aanpalende bureau/slaapkamer, gesloten keuken met toegang tot de kelderberging, voutekamer op het tussenverdiep, naast de keuken heb je nog een zeer ruime berging en badkamer. Boven is er momenteel een ruime overloop en één zeer grote slaapkamer. Verder is er in het eerste gebouw/ woning nog een inpandige garage en bergruimte.

Achter de woning staat nog het prachtige bijgebouw/stal, die kan omgevormd worden voor verschillende doeleinden.

De hoeve is ideaal voor wie op zoek is naar een woning in een landelijke omgeving. Met het ruime perceel en de prachtige ligging is deze hoeve een unieke kans voor wie ... op zoek is naar een mooie woning met stalling.

Bent u gecharmeerd en wenst u graag eens een bezoekje in te plannen? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren: 0496/44..40.20 - 0494/30.99.78
Lees meer Verberg