Kantoor in druk bezochte winkelstraat van Oostende

€ 120 000 Oostende Koningsstraat 17
Dit kantoorpand, gelegen in Oostende, is een unieke kans voor investeerders of bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe locatie. Het pand is gebouwd in 1964 en heeft een perceeloppervlakte van 68 m². Met een energielabel C is het pand ook nog eens energiezuinig, wat zorgt voor lagere energiekosten.

Het kantoor is gelegen in een levendige buurt, dicht bij winkels, restaurants en andere voorzieningen. Het is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Dit kantoorpand biedt tal van mogelijkheden voor verschillende soorten bedrijven. Of het nu gaat om een start-up, een creatief bureau of een medisch praktijk, de ruimte kan naar wens worden ingericht.

Het pand is goed onderhouden en heeft een moderne uitstraling, waardoor het een aantrekkelijke werkplek is voor werknemers en een professionele uitstraling heeft naar klanten toe.

Kortom, dit kantoor in Oostende is een uitstekende investering voor wie op zoek is naar een nieuwe locatie voor zijn bedrijf alsook naar eenieder die ... op zoek is naar in enstapklaar/haalbare vastgoedinvestering! Met zijn gunstige ligging, energiezuinigheid en ruime mogelijkheden, is dit een pand met veel potentieel. Lees meer Verberg