MET SUCCES VERKOCHT - Kantoor in centrumstraat Aalter

Verkocht Aalter Stationsstraat 173


Deze kantoorruimte, volledig gebruiksklaar, bevindt zich in de centrumstraat van Aalter (Stationsstraat). Het is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van een appartementsgebouw, met voldoende parkeermogelijkheden in de omgeving. Centraal gelegen naast het winkelcentrum Carrefour, zorgt voor een vlotte bereikbaarheid.

Deze kantoorruimte bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw (waardoor de rust wordt gegarandeerd, zonder storend omgevingslawaai), en voorzien van een vlotte toegang via de gemeenschappelijke hal. Er is een bruikbare vloeroppervlakte van 57,50 m², die onderverdeeld is als volgt:
Ontvangstruimte, kantoorruimte (met eigen tweede toegang en aangename lichtinval), berging/kitchenette en afzonderlijk toilet.

De mogelijkheid bestaat om een achterliggende individuele bovengrondse garagebox mee aan te kopen, doch is geen verplichting.

De verwarming is voorzien door middel van een airco-installatie (verwarmt en verkoelt). Er zijn tal van stopcontacten in de ruimte voorzien, waarbij (door middel van ... kabelgoten) verplaatsing van aansluitingen mogelijk is. Het verlaagde plafond is voorzien van inbouwverlichting en geeft je de mogelijkheid kabels eenvoudig weg te werken.

De handelsruimte wordt heden nog gebruikt, doch is beschikbaar en vrij bij akte.

EPC: energielabel B
Lees meer Verberg