Uniek herenhuis in centrum Zomergem

€ 475 000 Lievegem Dreef 25
Deze woning heeft een prachtige locatie in het centrum van Zomergem met alle winkels, supermarkten en ontspanning op wandelafstand. Uitzonderlijk bij dit pand is dat u ook geniet van een achterliggend perceel voorzien van garages en aansluitend aan de tuin.

De woning zelf dateert van 1918, de authentieke elementen bleven goed bewaard en zorgen voor een unieke afwerking van het pand. Op vlak van energie is de woning met de tijd mee. Volgende aanpassingen zijn uitgevoerd:
- verwarming op aardgas met condensatieketel
- volledige isolatie van de zolder
- elektriciteit werd < 10 jaar geleden volledig vernieuwd
- renovatie van de keuken
- bijbouw achteraan gecreëerd

De indeling is als volgt: inkom met originele tegel, bureauruimte, leefruimte met eetkamer, keuken met bijkeuken en apart toilet. De bijbouw is voorzien als wasruimte. De woning beschikt ook over een ruime (wijn)kelder. Op de eerste verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers waarvan één aansluitend met de badkamer. Er is een vierde kamer ideaal als dressing of om te ... toveren tot tweede badkamer. Op de derde verdieping is een grote zolderruimte, mogelijks ook af te werken tot polyvalente ruimte. De woning beschikt over een gezellige tuin met toegang tot achterliggend perceel met de garages.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info door te bellen naar Amber op 0493 66 47 62 of te mailen naar amber@solvas.be
Lees meer Verberg