Te renoveren woning met tal van mogelijkheden

€ 250 000 Eeklo Tieltsesteenweg 76
Deze woning is gelegen in de Tieltsesteenweg op een beugschoot van centrum Eeklo. U heeft ideale verbinding naar zowel Gent als Zomergem of Maldegem en toch vindt u alle nodige winkels op wandelsafstand.

De woning beschikt over tal van mogelijkheden om uw ideale gezinswoning te maken alsook kan het dienen voor iemand die zoekende is naar ruimte voor werkplaats of opslagplaats.

De indeling is als volgt: inkom met toegang naar leefruimte en eetkamer, hierachter vindt u de ruime keuken en aansluitend de badkamer. Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers en een apart toilet. Achteraan de woning is een zeer ruime loods aangebouwd die u kan betreden via de woning als via de automatische poort. Achteraan geniet u nog van een gezellige tuin.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info of een bezoek door te mailen naar amber@solvas.be of te bellen naar 0493 66 47 62.

Deze woning wordt verkocht onder het systeem van STARTPRIJS.
Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper die dit al dan ... niet kan aanvaarden. Deze publicatie houdt bijgevolg geen aanbod in maar een uitnodiging om een prijsvoorstel over te maken.
Lees meer Verberg