Aantrekkelijke Villa's bij prestigieuze Golf- en countryclub Las Colinas - LAATSTE 2 !!

Verkocht Orihuela Avenida De Las Colinas 5
Deze 11 zeer aantrekkelijk gelegen villa's in de Mimosa-gemeenschap hebben kavelgroottes die variëren van 721 – 813 m2. Op elk perceel kunt u maximaal 189 m2 bouwen. De villa van het standaardtype biedt 3 tweepersoonskamers, 3 badkamers, een gastentoilet en 2 bergingen. Bij een aantal villa's kunt u uw auto parkeren.

Hieronder vindt u een omschrijving villa 11 met het standaard ontwerp.

Bij het binnenrijden van het perceel vindt u een mooie dubbele parkeerplaats en een praktische buitenberging voor fietsen, koffers, golfclubs etc. Bij binnenkomst van de villa heeft u een geweldig uitzicht via de entree langs de keuken, eetkamer, woonkamer en helemaal tot aan de andere kant van het perceel. De hoofdslaapkamer heeft een inloopkast en een en-suite badkamer. Vanuit de hoofdslaapkamer heeft u toegang tot het terras op het zuiden. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een praktische was- en berging. De grote ramen naar de terrassen in de woonkamer, eetkamer en keuken zorgen voor veel natuurlijk licht.

Op het terras op het zuiden ... vindt u een fijn privé zwembad. Het perceel biedt tal van mogelijkheden om het type tuin te maken dat u wenst.

Golf- en countryclub Las Colinas
Landinwaarts in Campoamor vind je een plek als geen ander aan de Costa Blanca; Las Colinas golf- en countryclub. Een vallei van 330 hectare veranderde in een klein paradijs. Tussen sinaasappelbomen, dennen en heuvels ontdek je waar Las Colinas Golf & Country Club om draait.

Las Colinas biedt enkele van de meest prestigieuze eigendommen aan het zuidelijke deel van de Costa Blanca, een 18-holes kampioenschapsgolfbaan, die binnen een paar jaar verschillende prijzen heeft gewonnen, wandelpaden om te genieten van de groene sportfaciliteiten en nog veel meer.

Op slechts 10 minuten rijden van Las Colinas Golf & Country Club vindt u het populaire winkelcentrum Zenia Boulevard .

GEO
Lees meer Verberg