Stijlvolle villa met excellent aangelegde tuin incl. zwembad

Verkocht Aalter Rostynedreef 23
Deze prachtige eigendom, in 2007 gerenoveerd met kwalitatieve materialen (detail afwerking is hierbij als prioriteit genomen) en voorzien van alle luxe en comfort, is gelegen in de groene omgeving van het Loveld te Aalter. Rust en privacy is de absolute troef, waarbij de bereikbaarheid van het centrum en grote uitvalswegen alsnog gegarandeerd blijft! De woning bevindt zich op een hoekperceel met een oppervlakte van 3.500 m² en biedt qua stijl een mix tussen cottage en modern. Via de aangelegde oprit met parkeermogelijkheid, krijg je toegang tot deze exclusieve woning. Binnenin werd aandacht besteed aan voldoende lichtinval en ruimtegevoel, waarbij een uitmuntende sfeer wordt gecreëerd.
Domotica, zonnepanelen, alarmsysteem, gesplitste centrale verwarming (gelijkvloers/verdieping), airco, warmtepomp, centrale voor luidsprekers over de volledige woning, Videofonie, … zijn slechts enkele begrippen die toegepast werden bij de renovatie.
De met zorg aangelegde tuin, voorzien van een verwarmd zwembad en zonneterrassen, laat je wegdromen ... tussen de natuur.

De woning werd als volgt ingedeeld:
Het gelijkvloers, bestaande uit een inkomhall met vestiaire in combinatie met het gastentoilet, ruime leefruimte met anex orangerie (zicht op de tuin), ingerichte keuken (voorzien van alle comfort), nachthall, foyer (met toegang naar tuin), wasplaats, wijnkelder met airco-systeem, strijkkamer, stijlvol afgewerkte bureauruimte (met afzonderlijke ingang) en technische ruimte.

De verdieping is ingedeeld met een nachthall, 5 slaapkamers (waarvan de masterbedroom voorzien is van een eigen volwaardige badkamer), afzonderlijke tweede badkamer en jacuzzi-ruimte.

Buiten brengt de oprit je naar open parkeerplaatsen, een dubbele carport, garage en berging. Aan de achterzijde van de woning vinden we onder meer meerdere zonneterrassen, het verwarmde zwembad met bijhorende poolhouse, buitendouche, technische ruimte en bergingen.

Laat je verleiden door deze unieke opportuniteit en contacteer ons voor bijkomende informatie over de woning in combinatie met een plaatsbezoek.

Een virtual toer door de woning laat je al even genieten (via volgende link):
https://www.kuula.co/share/collection/7lg93?fs=1&vr=1&sd=1&gyro=0&initload=0&thumbs=1&chromeless=1&logo=-1

Eigendom beschikbaar bij akte
Vastgoedinfo in aanvraag
Lees meer Verberg