TOPLOCATIE met zicht op de markt van Maldegem

Verkocht Maldegem Marktstraat 18 2
Centraler en dichter in het centrum van Maldegem wordt het niet...

Dit recent appartement werd gebouwd in 2014 en wordt verkocht in prima staat. Het appartement werd afgewerkt met luxematerialen en en overal zijn er ingemaakte kasten voorzien.

De leefruimte bevindt zich langs de voorkant van het appartement is heel tal van ingemaakte kasten die doorlopen tot de open keuken, de keuken is ingericht met toestellen zoals vaatwasser en combi-oven. Aanpalend aan de keuken is de berging en afzonderlijke toilet. Boven zijn er 2 slaapkamers waarvan 1 aan de voorkant en 1 aan de achterkant. Beiden zijn ook hier voorzien met ingemaakte kasten. In de hall boven zijn er ingemaakte kasten en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Verder is er op de bovenverdieping nog de badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo. De zolder is toegankelijk via het zolderluik en kan ook gebruikt worden als opbergruimte.

Wonen in het centrum van Maldegem met zicht op de Markt? Contacteer ons dan snel om een afspraak te maken: 0496/44.40.20 of mail naar ... julie@solvas.be Lees meer Verberg