Lichtrijk duplex appartement met 2 slaapkamers en mogelijkheid bijkopen garage

Verkocht Maldegem Aalterbaan 168 2.01
Dit appartement is zeer centraal gelegen nabij het centrum van Maldegem en bevindt zich vlakbij belangrijke invalswegen.

Indeling: ruime inkomhal met afzonderlijk toilet, grote leefruimte met open keuken die volledig is ingericht met alle toestellen en aanpalende ruime berging. In de berging is er aansluiting voor wasmachine en droogkast en is er nog voldoende plaats om voorraad te plaatsen. De leefruimte is ruim en heeft een gezellige zithoek met overal veel lichinval. Vanuit de leefruimte is de toegang tot het zongericht terras waar het aangenaam vertoeven is in de zomer. Op de bovenverdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer met bad, lavabo en toilet, zeer goed onderhouden.

Het volledige appartement is voorzien van veluxen met rolluiken waardoor u het volledige appartement kunt verduisteren.

Via de oprit langs de voorkant kunt u de garages achteraan bereiken. De garage is een extra troef aan het ruime appartement en zal worden meeverkocht dus vraag hier zeker naar de prijs en verdere inlichtingen.

Het appartement ... wordt momenteel verhuurd dus kan perfect dienen als investering vraag zeker bij uw bezoek naar het rendement van dit appartement.

Aarzel niet ons te contacteren voor dit instapklaar appartement te bezichtigen. contacteer Julie: 0496/44.40.20 of mail julie@consea.be
Lees meer Verberg