Aan station gelegen 3-slaapkamer appartement

€ 295 000 Aalter Spoorweglaan 1 2B
Dit aangeboden appartement is steeds met de nodige zorg netjes onderhouden en bijgevolg instapklaar. Tevens is het uiterst gunstig gelegen, gezien het zich bevindt in de Spoorweglaan, aan de achterzijde van het station van Aalter. Deze locatie maakt het erg interessant voor onder andere de vlotte verbindingsmogelijkheden met openbaar vervoer alsook de vlotte bereikbaarheid van alle centrumfaciliteiten zoals winkels, scholen, ...

Het appartement betreft een duplex (bestaande uit de twee bovenste verdiepingen van het gebouw) en beschikt over drie slaapkamers.

Het appartement is ingedeeld als volgt:
Verdieping 2: een inkomhall met gastentoilet, de eerste slaapkamer/bureau, een afzonderlijke berging, de ruime living (met veel lichtinval en rechtstreekse toegang naar het aangename terras) en voorzien van een open ingerichte keuken.
Via de living heb je toegang tot verdieping 3 waar je volgende ruimte vindt: de nachthall, de tweede en derde slaapkamer, een aangename badkamer (met ligbad, douche en dubbele lavabo) en een afzonderlijk ... toilet.

Het appartement is voorzien van een gunstige EPC-waarde: 112 kWh/m² (energielabel B).
Op heden is het appartement verhuurd aan een standvastige en correcte huurder.

Op zoek naar een financieel interessante opbrengsteigendom of een instapklaar appartement met ultieme bereikbaarheid van het openbaar vervoer? Dan zal deze jou zeker bekoren! Vraag vandaag nog je bezoek ter plaatse aan!
Lees meer Verberg