Handelspand met woning op top commerciële ligging!

€ 895 000 Aalter Lostraat 59
Als handelaar is één van de belangrijkste punten, locatie! Dit pand, met maar liefst 911m² vloeroppervlakte, is ideaal gelegen met dagelijks grote passage. Zowel te voet, met de wagen of met het openbaar vervoer kunt u de zaak makkelijk bereiken en rondom parkeren. De onderverdeling is als volgt:
Handelspand
Op het gelijkvloers bevindt zich een ruim handelspand van 370m², momenteel in gebruik als slagerij. Vooraan is de commerciële ruimte, de winkel met achteraan de werkplaats (momenteel voorzien van warme en koude ruimtes). Ook is er een ruime garage aanwezig waar 3 wagens (achter elkaar) kunnen parkeren. Verder is er een aparte keuken, bureauruimte, voldoende berging en toiletten. Er een goederenlift die loopt vanuit de kelder tot in de woning.
Woning
De woning heeft een aparte inkom via de zijkant van het gebouw. Met de prachtig glazen trap naar boven komt in de leefruimte met aansluitend de keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en in het leefgedeelte staat ruimte en lichtinval centraal. Aansluitend vindt u het terras, ... zuidoost gericht. Op de verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers met badkamer.
Verder is er een kelderverdieping, van maar liefst 180m², met alle domotica en installaties. Perfect als verdere opslagruimte! Bij de woning hoort ook nog een ruime zolder.
Aarzel niet ons te contacteren om de mogelijkheden te bekijken en een bezoek te brengen aan het pand.
Er wordt gewerkt onder VERKOOP VAN AANDELEN. De geafficheerde prijs geldt slechts als waardering van het vastgoed binnen de overname van de vennootschap. Door verkoop van aandelen zijn er geen registratierechten te betalen.
Deze woning wordt verkocht onder het systeem van STARTPRIJS.
Elk prijsvoorstel hoger dan deze startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper die dit al dan niet kan aanvaarden.
Deze publicatie houdt bijgevolg geen aanbod in maar een uitnodiging om een prijsvoorstel over te maken.
Lees meer Verberg