Woning op mooi perceel met 2 slaapkamers nabij centrum Adegem

€ 259 000 Maldegem Heulendonk 13
Deze open bebouwde bungalow in Adegem is de perfecte woning voor wie op zoek is naar rust, ruimte en comfort. De ligging van de woning is ideaal voor wie houdt van een groene omgeving. Adegem is een gezellig dorpje en is omgeven door prachtige natuur. Toch zijn alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. De woning is gelegen op een perceel van 779m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 120m². De indeling is als volgt:

Inkom met toegang naar de leefruimte en daarachter de keuken. Hieraan is een veranda gebouwd met zicht op de prachtige, ruime tuin. Via de inkom kan u de 2 ruime slaapkamers bereiken alsook de badkamer. Er is nog een apart toilet, kelder en zolder. Buiten is er een ruime garage voorzien met bijhorende tuinberging.

De woning is voorzien van ramen met dubbel glas en centrale verwarming op stookolie (aardgas voorzien in het straat). Met een EPC-label F valt u onder de renovatieverplichting.

Aarzel niet ons te contacteren voor inlichtingen of een bezoek door te bellen ... naar 0493 66 47 62 of te mailen naar amber@solvas.be
Lees meer Verberg