Verkocht in 1 week!!! Landelijke hoeve met grote schuur in zéér goede staat

Verkocht Maldegem Rapenbrugstraat Noord 47
Deze hoeve is zeer centraal gelegen nabij het centrum van Maldegem en op een boogscheut van Eede (sluis). Alsook zeer rustig en mooi gelegen tussen de velden en met het mooie zicht op de vaart.

Het perceel is bereikbaar via 2 opritten langs beide kanten van de woning, waarvan de ene oprit toegang biedt tot de ruime schuur. Achteraan de woning is een tuin voorzien en achteraan de schuur is er ook nog een groot deel van het perceel waarvan ook een deel bebost is.

De indeling van de woonst is als volgt: ruime leefruimte, gesloten keuken met zicht op de achterliggende tuin, badkamer op het gelijkvloers, wasplaats met toilet, kelderruimte in de woning en een voutekamer. Boven is er een ruime hall en 4 slaapkamers die zeer makkelijk opnieuw in te delen zijn.

De schuur buiten is een echte troef van de hoeve, daarin is nog een extra inpandige garage voorzien en een heel ruime werkplaats van maar liefst 180m² in totaal. De schuur is in zeer goede staat!!!

MOGELIJK TOT BIJKOPEN AANPALENDE GROND: Wenst u nog meer grond bij het ... perceel is dit zeker een mogelijkheid. Zo ligt naast het perceel nog een stuk bouwland dat ook kan worden aangekocht van maar liefst 5560 m². Vraag hier zeker naar!

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere informatie of het maken van een afspraak. Contacteren kan via het nummer 0496/44.40.20 of mailen naar julie@consea.be

Lees meer Verberg