Appartement met perfecte aansluiting Sint-Pieters station Gent

Verkocht Gent Vina Bovypark 50
Een absolute topresidentie op een zeer gunstige locatie in een privatief domein, Vina Bovypark. Iedere mede-eigenaar is ook eigenaar van de tuin in parkstijl én kan beschikken over het dakterras.
Het Sint-Pietersstation is op wandelafstand, waardoor zowel trein,bus en tram vlot bereikbaar zijn. Ook autosnelwegen E17,E40 en de ring rond Gent zijn vlot bereikbaar. Het appartement is gelegen naast campus Schoonmeersen Gent en vlakbij de campus Sterre. De locatie biedt ook een ruim aanbod aan winkels, horeca en scholen. Kortom een toplocatie voor jong én oud!
Het appartement werd recent vernieuwd (nieuwe keuken, vloerbekleding, toilet,...). Je komt binnen via de inkomhal, waar een multifunctionele ruimte werd voorzien. Er is een apart toilet met lavabo, een ruime slaapkamer met rolluik en vliegenraam. De badkamer omvat een douche met massagekoppen, een lavabo en aansluiting voor was-en droogmachine. De open leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken ( kookplaat, dampkap, oven, koelkast en voldoende opberg kasten).
Het appartement ... werd afgewerkt met degelijke materialen. overal werden automatische rolluiken en muggenramen voorzien. Veiligheid is troef, met branddeur en driepuntsslot. Als eigenaar heb je toegang tot het gemeenschappelijk dakterras van maar liefst 250m² groot en heeft een aparte berging voor tuinmeubels. Op verdieping -1 beschikt het appartement over een afzonderlijke kelderberging. Fietsen kunnen worden gestald in de binnen- of buitenstalling. Vrij bij akte.
Lees meer Verberg