Bel-étage in het centrum van Maldegem met 3 slaapkamers en 2 terrassen

Verkocht Maldegem Oude Aardenburgse Weg 9
Deze woning is zeer centraal gelegen en bevindt zich in het centrum van Maldegem vlakbij het park. Bovendien is er ook een goede verbinding naar Brugge en Gent gegarandeerd door de nabijheid van de N9.

De woning werd gebouwd in 2007 en werd steeds zeer goed onderhouden. De huidige eigenaars hebben reeds een traplift geïnstalleerd dat zeker een meerwaarde kan bieden maar deze kan ook steeds verwijderd worden.

De woning is ingedeeld is 3 verdiepingen (mogelijk 4 door het inrichten van de zolder tot slaapkamer) waarvan de garage op het gelijkvloers wat een Bel-étage typeert. Verder is er op het gelijkvloers de inkomhal met afzonderlijk toilet en ruime berging. In de garage is er de mogelijkheid om 2 auto's achter elkaar te plaatsen en achteraan de garage is er aansluiting voor wasmachine en is er ook doorgang naar het achterliggende terras op het gelijkvloers.
Op de eerste verdieping is er opnieuw een afzonderlijke toilet, ruime berging en open leefruimte. Aansluitend aan de open keuken is een aanpalend terras.
Boven zijn er 3 ... slaapkamers en 1 badkamer ingericht met bad, douche en dubbele lavabo en afzonderlijk toilet. Via het zolderluik is er toegang tot de zolderruimte die zeker nog kan ingericht worden als extra slaapkamer of hobbyruimte.

Aarzel zeker niet ons te contacteren voor het maken van een vrijblijvende afspraak aan deze instapklare woning! U kunt ons steeds contacteren op volgend nummer: 0496/44.40.20 of mailen kan naar julie@consea.be
Lees meer Verberg