zuid-georiënteerde Serviceflat met ruim terras in hartje Maldegem MET garage

Verkocht Maldegem Koningin Astridlaan 19 91
Dit instapklaar 1 slaapkamer appartement bevindt zich in de residentie warande te Maldegem. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en bied uitzicht op de binnentuin en de Koningin Astridlaan.
De indeling van het appartement is als volgt: grote leefruimte met veel lichtinval door de grote raampartijen, half-open keuken, 1 zeer ruime slaapkamer en aanpalende badkamer met douche, toilet en lavabo. Het terras loopt volledig door over de breedte van het appartement, dus is er toegang via het schuifraam van de leefruimte en slaapkamer.
Op het gelijkvloers van het appartementsgebouw is er een gemeenschappelijk zwembad dat kan gebruikt worden door elke bewoner maar is steeds afgesloten voor de veiligheid.
Alsook is er de ruime garage, gelegen in de kelderverdieping en is toegankelijk met de lift. Verder is er in de kelder is er ook de faciliteit om de was te doen.

Aarzel zeker niet ons te contacteren voor het maken van een vrijblijvende afspraak: Julie@solvas.be of steeds bereikbaar op volgend nummer: 0496/44.40.20