JOUW toekomstige appartement

€ 335 000 Gent Land Van Waaslaan 40
Wist je dat je dit appartement zeker eens moet bezoeken?
Waarom? Om zelf alle voordelen ervan te ontdekken!

Dit ruim appartement van 101 m² groot werd voor jouw volledig gerenoveerd. Modern gerenoveerd! Met alle hedendaagse comfort en een toets van eigenheid. Het is gelegen op wandelafstand van Gent Dampoort. Bereikbaarheid is dus al 11/10!

Het appartement voorziet in alles wat je nodig hebt. Centrale verwarming, verlichting, een nieuw ingerichte keuken, een volledig nieuwe badkamer, ... Het is zelfs al volledig geschilderd. Gewoon je meubelen en verhuisdozen uitpakken en onmiddellijk bewonen dus. Of eerder kopen als investering en verhuren? Ook daar kunnen we je mee helpen, opdat je een uiterst gunstige investering bekomt!

De indeling van het appartement: een lichtrijke inkomhall die je naar alle plaatsen in het appartement brengt, zoals de keuken (ingericht met alle toestellen), de leefruimte (plaats voor je zetel/tv/eettafel/bureau/leukste foto's aan de muur/...), de badkamer (met douche en toilet) en twee slaapkamers. ... Toch ook een buitenmens? Dan zal je het terras met bijhorende berging zeker leuk vinden!

Een hoog EPC... Eventjes niet op letten. We zijn te lui geweest om een nieuw op te maken na renovatie.

Genoeg gelezen en nieuwsgierig om zelf eens rond te lopen in het appartement? Begrijpelijk...
BEL ONS en we maken een afspraak ;-)
Lees meer Verberg