Ruim appartement met tuintje en garage

€ 289 000 Gent Maaltebruggestraat 34
Dit gezellige appartement is gelegen in het centrum van Gent, nabij het Sint-Pietersstation en biedt alle voorzieningen die je nodig hebt. Het appartement beschikt over een eigen private tuintje/koertje en een aparte garage, waardoor je van alle gemakken voorzien bent. Met 2 slaapkamers is er voldoende ruimte voor een klein gezin of voor een stel dat graag wat extra ruimte wil.

Het appartement is gebouwd in 1995 en heeft een EPC-waarde van 368 kWh/m², wat resulteert in een energielabel D. Dit betekent dat het appartement redelijk energiezuinig is, maar nog wel ruimte heeft voor verbetering. Met 1 garage is er voldoende parkeergelegenheid voor de bewoners en eventuele gasten die kunnen parkeren in de straat.

De tuin van het appartement is georiënteerd op het noordwesten, waardoor je 's middags en 's avonds kunt genieten van de zon. De badkamer is voorzien van alle nodige voorzieningen, waardoor je hier heerlijk kunt ontspannen na een lange dag.

De indeling: inkomhall, apart toilet, ruime living met toegang tot de tuin/koer, ... ingerichte keuken met berging, twee slaapkamers en badkamer.
Garage inbegrepen in de verkoopprijs.

Dit appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een standaard woning in Gent met een tuin, garage en voldoende slaapkamers. Het appartement is op heden verhuurt, wat het met andere woorden ook ideaal maakt als opbrengsteigendom!
Lees meer Verberg