Topappartement met 1 slaapkamer in centrum Aalter

€ 215 000 Aalter Spijkerstraat 4 1B
Dit ruime appartement is gelegen in de rustige en groene gemeente Aalter. Het appartement heeft een standaard afwerking en beschikt over 1 slaapkamer, een garage en een bewoonbare oppervlakte van 75.00 vierkante meter. Het gebouw dateert uit 2006 en heeft een EPC-waarde van 101.00kWh (m²/ jaar).

Het appartement is ideaal voor een alleenstaande of een koppel dat op zoek is naar een rustige en comfortabele woonomgeving. De ruime slaapkamer biedt voldoende ruimte en de lichte woonkamer zorgt voor een aangename sfeer. De keuken is volledig uitgerust en biedt voldoende opbergruimte.

Daarnaast beschikt het appartement over een eigen garage, wat een groot voordeel is in een drukke omgeving. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over parkeergelegenheid en heb je altijd een veilige plek voor je auto.

Dankzij de centrale ligging van Aalter zijn alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Bovendien is er een vlotte verbinding naar steden zoals Gent, Brugge en Antwerpen.

Kortom, dit ... appartement biedt alle comfort en gemakken voor een aangenaam verblijf in Aalter. Met zijn ruime indeling, garage en gunstige ligging is dit appartement zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een betaalbare en praktische woonoplossing. Lees meer Verberg