Ruim appartement met 2 slaapkamers

€ 229 000 Aalter Stationsstraat 38 3B
Dit appartement in Aalter biedt alle comfort voor een gezin of koppel. Gelegen op de derde verdieping van een gebouw met lift, is dit appartement gemakkelijk toegankelijk voor iedereen.

Met 2 slaapkamers en 1 badkamer is er voldoende ruimte voor een klein gezin. Het bouwjaar van 1991 zorgt voor een degelijke constructie en een tijdloze uitstraling. De EPC-waarde van 232 kWh/m² en het energielabel C tonen aan dat het appartement energiezuinig is en zorgen voor een aangename energierekening.

De woonkamer en keuken zijn ruim en licht, waardoor het aangenaam vertoeven is in dit appartement. De badkamer is voorzien van alle nodige faciliteiten, zoals onder meer een bad.

De ligging van het appartement is ideaal in het centrum van Aalter, met winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand. Ook de nabijheid van de E40 zorgt voor een vlotte bereikbaarheid naar omliggende steden.

Kortom, dit appartement in Aalter is een ideale plek om te wonen voor wie op zoek is naar comfort, ruimte en een goede ligging.