Ruim appartement met garage en 2 slaapkamers in Aalter

€ 294 500 Aalter Brouwerijstraat 27 2C
Dit ruime appartement is gelegen in de rustige gemeente Aalter en biedt een comfortabele woonervaring. Het appartement bevindt zich in een gebouw uit 2009 en heeft een bewoonbare oppervlakte van 110 m².

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, wat ideaal is voor gezinnen of mensen die behoefte hebben aan extra ruimte. Beide slaapkamers zijn ruim en goed verlicht, waardoor een aangename sfeer wordt gecreëerd. Daarnaast is er ook een badkamer aanwezig, die voorzien is van alle nodige faciliteiten.

Een groot pluspunt van dit appartement is de aanwezigheid van een garage. Deze garage biedt niet alleen voldoende ruimte voor het veilig parkeren van uw voertuig, maar ook extra opslagruimte voor bijvoorbeeld fietsen en andere persoonlijke bezittingen.

Het appartement zelf is goed onderhouden. De woonkamer is ruim en biedt voldoende plaats voor het creëren van een gezellige zithoek en eetruimte. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor de leefruimte nog aangenamer wordt. De keuken is volledig uitgerust met ... moderne apparatuur en biedt voldoende opbergruimte.

Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar. Bovendien is er ook een goede verbinding naar de omliggende steden, waardoor dit appartement ook ideaal is voor pendelaars.

De indeling van het appartement ziet er als volgt uit:
de ruime inkomhall met vestiaire, een ruime (lichtrijke) leefruimte met toegang naar de open (ingerichte) keuken, een mooi afgewerkte badkamer, twee volwaardige slaapkamers, een apart toilet en een berging/wasplaats.
Tevens, inbegrepen in de prijs, is er een privatieve kelderberging, een gemeenschappelijk vuilnislokaal, een apart gemeenschappelijk fietsenlokaal en een privatieve afgesloten! garagebox in de ondergrondse verdieping.

Het appartement is beschikbaar bij akte.

Verdere vragen of zie jij jezelf op deze perfecte locatie wonen? Maak snel een afspraak!
Lees meer Verberg