Appartement met ruim terras en veranda

€ 220 000 Aalter Markt 6 1A
Dit ruime twee slaapkamer appartement bevindt zich in het hartje van Aalter, meer bepaald op de Markt. De Unieke meerwaarde van dit appartement is het prachtige terras, deels voorzien van een aangename veranda (waarin je doorheen heel het jaar gezellig kan vertoeven).

De bijkomende troef is zijn ligging, waarbij je woonachtig bent in de centrumkern van Aalter met alle voorzieningen op wandelafstand. Genieten van een aangenaam terras, snel naar de winkel, (klein-)kinderen ophalen van school, ... alle voorzieningen zijn te voet bereikbaar op 5 minuten afstand! Dit neemt niet weg dat ook de grote uitvalswegen en openbaar vervoer op minder dan 5 minuten verwijderd zijn.

Het appartement is gesitueerd op de eerste verdieping, waarbij je vanaf de inkomhal toegang krijgt tot de living, de ingerichte keuken (ingericht met toestellen waaronder een oven, kookvuur, dampkap en koelkast), de vernieuwde badkamer (met lavabo, nieuwe douche en aansluiting wasmachine), de twee ruime slaapkamers en het toilet.
Het appartement is voorzien van een ... terras (32 m²) op de achtergevel (privé gegarandeerd), inclusief veranda!).

Het appartement is tevens voorzien van een privatieve kelderberging, alsook een gemeenschappelijke fietsenberging in de kelderverdieping.
De mogelijkheid bestaat om een privatieve ondergrondse garagebox (in hetzelfde gebouw) mee aan te kopen!
De elektriciteit is reeds gekeurd en conform.

Het ideale appartement om zelf te bewonen of om aan te kopen als interessante investering!
Vraag een vrijblijvend bezoek via ons kantoor en laat je overtuigen!

Appartement vrij bij akte.
EPC: 287 kWh/m²
Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv
Lees meer Verberg