Centraal gelegen nieuwbouwproject

Verkocht Aalter Stationsstraat 149 12
Res. Ostuni, een nieuwbouw appartementsgebouw gelegen in het centrum van Aalter, bestaat uit 15 appartementen en is een realisatie van Aeterra.

Appartement 12 (met een oppervlakte van 88 m²) bevindt zich op de derde verdieping en beschikt over twee slaapkamers alsook een aangenaam terras. Binnen- en buitenruimte worden één geheel.

Res. Ostuni biedt je comfort op alle niveau's. De ligging in de hoofdstraat (Stationsstraat) te Aalter, nabij scholen/winkels/openbaar vervoer, zorgt voor een vlotte bereikbaarheid. De luxe afwerking, gecombineerd met zijn energiezuinigheid (BEN-appartementen) en voorziene zonnepanelen, biedt je rust en warmte. De gunstige lichtinval en het goed georiënteerde terras (oppervlakte van 9.4 m²), laat je genieten in stijl. De beschikbaarheid tot het aankopen van meerdere bovengrondse garageboxen is een absolute plus.

De mogelijkheid bestaat om te genieten van de 6% BTW toepassing (vraag hierover inlichtingen op ons kantoor).
Res. Ostuni: genieten op een hoger niveau in eigen streek!

Stap mee in ... dit verhaal, gezien een aankoop binnen dit project uitermate geschikt is voor eigen bewoning alsook de perfecte opportuniteit biedt als opbrengsteigendom (investering met gunstig rendement)!
Bijkomende inlichtingen kunnen ten allen tijde bekomen worden op ons kantoor.
Neem vandaag nog vrijblijvend contact op!

Lees meer Verberg