Prachtig nieuwbouw 3-slaapkamer appartement

Verkocht Aalter Brouwerijstraat 34 3A
Dit met smaak afgewerkt appartement is gebouwd en opgeleverd in 2019. Kosten noch moeite werden gespaard om het appartement in uitmuntende staat af te werken en te onderhouden. Oog voor detail is één van de belangrijke kenmerken van dit appartement. Zo is er de tegelvloer in parketstructuur, de moderne zwart gelakte beglaasde deur tussen living en inkomhall, het aangename oppervlaktegevoel (103 m² excl. terrassen), tal van inbouwkasten/vestiaire, op maat gemaakte aankleding (gordijnen), ...

Het appartement is ingedeeld als volgt:
Via de inkomhall (met vestiaire) die geniet van daglicht dankzij de beglaasde deur, krijg je toegang naar de leefruimte. Vanuit de leefruimte (met aansluitend ruim terras van 9,6 m²) kan je genieten van de verzichten over de parkeerplaatsen tot aan de E40 en verder. De open ingerichte keuken is voorzien van alle nodige toestellen voor comfort en geeft uit op de berging/technische ruimte. Het afzonderlijke toilet en de badkamer (met douche) bevinden zich centraal in het appartement. Op de achtergevel ... bevinden zich de drie slaapkamers (waarvan twee zijn voorzien van elk een eigen balkon (met elk een oppervlakte van 1,32 m²).

Tevens, inbegrepen in de verkoopprijs, beschikt het appartement in de kelderverdieping over een ruime private kelderberging, een uiterst ruime (brede) privatieve garagebox alsook een privatieve ondergrondse autostandplaats.

Zoek je een uiterst centraal gelegen, instapklaar, met stijl afgewerkt nieuwbouwappartement? Geef jezelf dan de kans dit appartement te ontdekken.
Verkoop onder registratierechten (valt dus niet onder btw-tarief!).

Beschikbaarheid te bespreken.
Gunstig EPC: 71 kWh/m²

Vraag bijkomende inlichtingen op ons kantoor!

Lees meer Verberg