Ruime woning met 3 slaapkamers, volledige afwerking en energiezuinige EPC-waarde van 98.00 in Maldegem.

Verhuurd Maldegem Stationsplein 19
Deze prachtige rijwoning, met groot terras in Maldegem is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en ruime woonst. Met drie slaapkamers, één badkamer, 2 toiletten is deze woning perfect voor een gezin of koppel dat graag wat extra ruimte heeft.

De woning is volledig afgewerkt en voldoet aan de hoogste standaarden, heeft alle modern comfort. Dit huis is voorzien van zonnepanelen en heeft een lage EPC-waarde van 98.00, wat betekent dat het energieverbruik zeer laag is. Dit zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar is ook nog eens goed voor het milieu. vloerverwarming in de keuken/eetplaats/salon, radiatoren op het verdiep
salon/eetplaats heeft een groot schuifraam dat uitkijkt op de terras en een lichtkoepel - veel lichtinval.
De keuken in U-vorm is voorzien vele kasten en kwalitatieve inbouwtoestellen. Mogelijkheid om te eten in de keuken.
leefruimte is ingedeeld : bureautje of kleine zithoek, keuken, salon/eetplaats.
De drie slaapkamers zijn allemaal ruim, de twee slaapkamers op het ... 2°verdiep zijn gezellig, afwerking met het houten gebinte van het dak
De badkamer is modern, voorzien van een inloopdouche, ligbad, dubbele lavabo met kasten, toilet - ook aansluiting voor de wasmachine en droogkast.
zeer groot, zonnig terras, boompje en grassen aanwezig (weinig onderhoud), een gedeelte is overdekt en voorzien van een houtkachel.
regenwaterput van 5.000 liter - voor de toiletten en wasmachine
parkeerplaats op het pleintje.
De woning is gelegen in een rustige buurt, maar toch dichtbij alle voorzieningen die je nodig hebt. Zo zijn er verschillende winkels en restaurants in de buurt, evenals scholen en openbaar vervoer.
vlotte verbinding naar Eeklo, Aalter, Brugge, Knokke.
onmiddellijk vrij, voor alle inlichtingen mailen naar "jonas@solvas.be".
Lees meer Verberg