Moderne, energiezuinige woning op toplocatie in Maldegem!

Verhuurd Maldegem Kapellestraat 1 C
Deze woning is ideaal gelegen op een rustige locatie en toch op wandelafstand van het centrum en nabij alle grote wegen (Knokkebaan, N9). Met een bouwjaar van 2019 geniet u van een moderne afwerking met alle luxe en comfort. Ook werd gekeken naar een energiezuinige bouw, er is een E-peil van 19 gecombineerd met 6 zonnepanelen wat ervoor zorgt dat uw energiekosten minimaal zijn.

De indeling is als volgt: inkom met apart toilet en berging waar een waterverzachter voorzien is. De leefruimte is groot en geniet van veel lichtinval met aansluitend een open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van kookplaat, oven, microgolf, frigo en diepvries. Op de eerste verdieping zijn 3 volwaardige slaapkamers, apart toilet, berging met technische voorzieningen en badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. U heeft een gezellige tuin met terras, het gazon is aangelegd met kunstgras zodanig uw onderhoud miniem is.

U kan ook gebruik maken van een garage met automatische bediening.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer ... info of een bezoek door te bellen naar 0493 66 47 62 of te mailen naar amber@solvas.be Lees meer Verberg