Prachtig uitgeruste nieuwbouwwoning op rustige locatie!

Verhuurd Maldegem Murkel 15
Deze prachtige nieuwbouw is ideaal gelegen voor wie houdt van een groene en rustige omgeving. Toch bent u maar een straat verwijderd van de verbindingsweg Maldegem - Aalter en 10 min. van Zomergem centrum. Bij de opbouw van deze woning werd ervoor gezorgd dat alles goed uitgerust is met de dagelijkse luxe en conform. Met een E-peil van +/- 20 en 8 zonnepanelen zijn uw energiekosten dan ook miniem.

De indeling van de woning is als volgt: inkom met ingemaakte kasten en apart gastentoilet, ruime leefruimte met aansluitend de keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd met vaatwasmachine, kookplaat, oven en microgolf van het merk Siemens. Achter de keuken bevindt zich een bergruimte met ingemaakte kasten en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping zijn 3 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 ook voorzien van ingemaakte kasten. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, lavabo en toilet. De woning is ook voorzien van een grote zolder, ideaal als extra stockage. Het gelijkvloers beschikt over vloerverwarming ... alsook zijn de ramen voorzien van rolluiken met automatische bediening.

Bij de woning heeft u ook een carport en tuinberging. Er is een mooi aangelegd terras waar u de gehele ochtend en avond geniet van de zon. Kortom is deze woning prachtig ruim, uitgerust en instapklaar!

Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie of een bezoek via amber@solvas.be of 0493 66 47 62.
Lees meer Verberg