NIEUWBOUW RIJWONG MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE, TERRAS EN TUINTJE

€ 990 Maldegem Urselweg 14 A
instapklare nieuwbouwwoning conform aan de huidige normen, met alle comfort, volledig geschilderd (plafond, muren, deuren en -lijsten), inbouwspots met ledverlichting, de ramen aan de voorgevel worden voorzien van zwarte stoors, zonnepanelen, regenwater voor de toiletten en wasmachine, lichtgrijze, keramische tegelvloer in de ganse woning, inpandige garage met sectionele poort en toegang tot de keuken. Veel lichtinval door de grote schuiframen die uitgeven op terras en tuin. Vloerverwarming op gas. Alle draai/kipramen zijn voorzien van vlieghorren. Internetaansluiting in de living en de 3 slaapkamers.
indeling : inkom met gastentoilet, ruime living met moderne open keuken, vele kasten, voorzien van alle inbouwtoestellen, inpandige garage met aansluiting voor wasmachine, plaats voor droogkast, alle nutsvoorzieningen, regenwaterpomp.
verdiep : overloop, afzonderlijk toilet, badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo met onderkasten en -spiegelkast, 3 ruime slaapkamers, zolder (toegang via luik en plooiladder op de ... overloop), gezellige terras en tuintje
zeer energiezuinig : EPB S-PEIL : 35
vrij vanaf 01/04/2023
voor alle inlichtingen bellen naar 050/72.92.70 - 0476/63.41.80 of mailen naar "mireille@solvas.be"
Lees meer Verberg