VERHUURD! Halfopen bebouwing met tuin in Knesselare: 3 slaapkamers

Verhuurd Knesselare Pietendries 10
VERHUURD!! Deze prachtige woning is gelegen in het pittoreske dorpje Knesselare en is een perfecte keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en ruimte. Het huis behoort tot de categorie van half open bebouwingen en werd in 2022 volledig gerenoveerd van boven tot onder.

Bij het betreden van de woning valt meteen de ruime en lichte woonkamer op. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog groter en uitnodigender aanvoelt. De woonkamer is perfect voor gezellige momenten met het gezin of om gasten te ontvangen.

Naast de woonkamer bevindt zich de volledig uitgeruste keuken, die voorzien is van alle moderne gemakken. Hier kunnen heerlijke maaltijden worden bereid en genoten aan de eettafel. De keuken biedt tevens toegang tot de tuin, waar u kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht. Buiten zijn er tevens staanplaatsen voorzien voor minstens 2 wagens.

De woning beschikt over drie slaapkamers, wat ideaal is voor gezinnen met kinderen of voor wie extra ruimte nodig heeft. Elke ... slaapkamer is voorzien van grote ramen, waardoor er voldoende natuurlijk licht binnenkomt. De kamers kunnen naar eigen smaak worden ingericht en bieden voldoende ruimte voor kasten en andere meubels.

Met een bewoonbare oppervlakte van 171.00 vierkante meter biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. De indeling is praktisch en efficiënt, waardoor elke vierkante meter optimaal benut wordt.

Wat betreft energie-efficiëntie heeft de woning een EPC-waarde van 143.00. Dit betekent dat het huis goed geïsoleerd is en voorzien is van energiezuinige installaties, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Er is ook één van de meest recente warmtepompen aanwezig in de woonst en een ventilatiesysteem type C.

Kortom, deze woning in Knesselare biedt alles wat een gezin nodig heeft: ruimte, comfort en een prachtige tuin. Met drie slaapkamers, een bewoonbare oppervlakte van 171.00 vierkante meter en een EPC-waarde van 143.00 is dit een ideale keuze voor wie op zoek is naar een nieuwe thuis. Aarzel niet om een ​​bezoek te brengen en ontdek zelf de charme en het comfort van deze woning.

Huurprijs 995,00/ maand
EPC = 143 kWh/m².
Onmiddellijk beschikbaar.

Een bezoek kan ENKEL EN ALLEEN aangevraagd worden via ons eigen website (https://www.solvas-vastgoed.be) of door te mailen naar yuksel@solvas.be
Lees meer Verberg