5-slaapkamer nieuwbouw woning

Verhuurd Aalter Nieuwe Dreef 1 A
ONDER OPTIE !!!

U kan een bezoek aanvragen via yuksel@solvas.be - Vagenende Yüksel door een mailtje te sturen met eventuele beschikbaarheden.

Deze instapklare woning, in open bebouwing, is gelegen in het centrum van Sint-Maria Aalter. Het betreft een nieuwbouwwoning met eerste ingebruikname. Deze woning is voorzien van alle luxe en comfort en tevens instapklaar (volledig afgewerkt geschilderd). We spreken hier over een uiterst energiezuinig woning, mede door de vloerverwarming in combinatie met de warmtepomp. Tevens worden er nog zonnepanelen voorzien, dewelke nog dienen geplaatst te worden. De tuin (gras) werd recent ingezaaid.

De woning is opgedeeld als volgt:
Het gelijkvloers: inkomhall met gastentoilet, uiterst ruime leefruimte met open ingerichte keuken (voorzien van alle toestellen), toegang naar het terras en de tuin, wasplaats/achterinkom/berging.
De eerste verdieping: nachthall, tweede toilet, drie zeer ruime slaapkamers en badkamer (voorzien van ligbad, douche en dubbel lavabomeubel).
De tweede verdieping: ruime ... overloop (kan perfect dienst doen als bureauruimte), twee slaapkamers en technische ruimte.

Geniet van alle troeven die deze nieuwbouwwoning biedt en vraag vandaag nog bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse aan.

Deze woning is onmiddellijk beschikbaar.
EPC: 19 kWh / (m² jaar)

Vraag vandaag nog uw bezoek aan ter plaatse via yuksel@solvas.be (Vagenende Yüksel)
Lees meer Verberg