Ruime nieuwbouwwoning nabij E40 en centrum in Aalter met 4 slaapkamers, tuin en garage en carport

Verhuurd Aalter Cijnsstraat 5
Bezoekmoment volzet (geen bijkomende meer mogelijk)
Prachtige nieuwbouwwoning nabij het afrittencomplex van de E40 in Aalter. Met een prachtig uitzicht op groenomgeving, alle comfort benden en boven, knusse tuin, carport en een garage biedt deze woning alles wat een gezin of koppel nodig heeft. Met maar liefst 4 slaapkamers is er voldoende ruimte voor iedereen in het gezin en beneden is er een ruime leefruimte aanwezig met open keuken en zeer veel lichtinval.

Het perceeloppervlakte van 400.00 vierkante meter zorgt ervoor dat er genoeg ruimte is om te genieten van de buitenlucht en de tuin te onderhouden. De bewoonbare oppervlakte van 230.00 vierkante meter biedt voldoende ruimte voor een comfortabel leven.

De ligging van deze woning is ideaal, dichtbij alle voorzieningen en toch in een rustige en groene omgeving. Met een ruime garage is er voldoende parkeerruimte en carport + oprit zorgen voor parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen.

Deze nieuwbouwwoning beschikt over 8 zonnepanelen, ventilatiesysteem en tal van andere ... snufjes en voorzieningen die zorgen voor een bijzonder lage energiefactuur.

Kortom, deze woning in Aalter is een ideale plek voor een gezin dat op zoek is naar ruimte, comfort en een mooie omgeving. Met 4 slaapkamers, een ruime tuin en een garage, is deze woning een droom die werkelijkheid kan worden.

Vraag vandaag nog uw bezoek aan via yuksel@solvas.be (Vagenende Yüksel).
Lees meer Verberg