Moderne nieuwbouw(ben)woning met 5 slaapkamers, tuin en 2 badkamers nabij centrum Aalter

Verhuurd Aalter Moutstraat 4
Deze prachtige nieuwbouwwoning (Kangoeroewoning/ zorgwoning) in Aalter is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort. Gelegen in een rustige buurt, biedt deze woning alle voordelen van het landelijke leven, terwijl het toch dicht bij stadsvoorzieningen en belangrijke verbindingswegen ligt.

Met een ruime tuin en vijf slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin. Het bouwjaar van 2021 betekent dat de woning modern en energiezuinig is, met alle comfort van een nieuwbouwwoning. De bewoonbare oppervlakte van 250.00 vierkante meter biedt veel mogelijkheden voor verschillende indelingen en inrichtingen.

De twee badkamers zorgen voor extra gemak en privacy, vooral tijdens de ochtendspits. De woning is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een functionele en comfortabele leefruimte. Met een combinatie van moderne voorzieningen en een landelijke omgeving, biedt deze woning het beste van beide werelden.

Voorts is er ook buiten ook een ruime garage (8m lang en 3 m hoog) voorzien, een ruim tuinhuis met ... isolatie en zeer ruim terras.

Vraag vandaag nog uw bezoek aan ter plaatse via yuksel@solvas.be (snelste en makkelijkste weg).
Lees meer Verberg