"VERHUURD!! Ruime open bebouwing met tuin, garage en 3 slaapkamers in Aalter

Verhuurd Aalter Georges Hulin De Loo-Straat 10
VERHUURD! Deze prachtige woning in Aalter is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een ruime en zeer in perfecte staat open bebouwing. Met een tuin en een ruime garage biedt deze woning alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen.

Met drie slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De kamers zijn licht en luchtig, en bieden veel opbergruimte voor kleding en persoonlijke spullen. De badkamer is modern en uitgerust met alle nodige voorzieningen.

De EPC-waarde van 324.00 kWH/m² geeft aan dat deze woning energiezuinig is en bijdraagt aan een lagere energierekening. De garage biedt ruimte voor één auto, waardoor je altijd verzekerd bent van een veilige plek om te parkeren. Verder is er ook nog een staanplaats voorzien op de oprit.

De tuin is perfect voor zomerse barbecues en gezellige avonden met vrienden en familie. Het is een oase van rust en groen, waar je heerlijk kunt ontspannen na een drukke dag.

Kortom, deze woning is ideaal voor wie op zoek is naar een ruime open bebouwing in Aalter. Met een tuin, ... garage, drie slaapkamers, bureauruimte en een moderne badkamer, biedt deze woning alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen.

Huurprijs: 950,00 euro/maand.
EPC: 324 kWh/m².
Beschikbaar vanaf 01/09/2023

Aarzel niet om een bezoek aan te vragen via ons eigen website (https://www.solvas-vastgoed.be). Aanvragen via onze website worden met voorrang behandeld op de aanvragen die via de portaalsites binnenkomen. Bij foutmeldingen of andere problemen kan u steeds mailen naar yuksel@solvas.be
Lees meer Verberg