Nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers nabij centrum Knesselare.

€ 1 050 Aalter Kloosterstraat 81 A
Deze nieuwbouwwoning (eerste ingebruikname!), voorzien van een zongerichte tuin, beschikt over alle comfort. Tal van moderne troeven komen aan bod: vloerverwarming, twaalf (12) zonnepanelen, respecteren meest recente isolatienormen (zowel thermisch als akoestisch), regenwaterput, pvc ramen met super-isolerende beglazing, verluchtingssysteem D (met warmterecuperatie), ...

Deze woning bevindt zich op op wandelafstand van het centrum in Knesslare, winkels en andere panden zijn in de nabijheid net zoals enkele invalswegen (3 minuten van de Knokkebaan en een kleine 10 minuten van de E40 richtingen Brussel en Oostende).

De woning zal instapklaar zijn en wordt volledig geschilderd afgeleverd.

Indeling:
De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkom met gastentoilet, een living met eet- en zithoek, een open keuken met aangrenzend een meer dan ruime garage met opbergruimte. De leefruimte geeft uit op de tuin met ruim terras en heeft een prachtig uitzicht op de groene velden.
Op de verdieping zijn er vier slaapkamers twee ... badkamers met inloopdouche en badmeubel met spiegelkast, een apart toilet en een berging.

Beschikbaar vanaf juli.
Huurprijs: 1.050,00 € per maand

Aarzel niet om een bezoek aan te vragen via ons eigen website (https://www.solvas-vastgoed.be). Aanvragen via onze website worden met voorrang behandeld op de aanvragen die via de portaalsites binnenkomen. Bij foutmeldingen of andere problemen kan u steeds mailen naar yuksel@solvas.be
Lees meer Verberg