Engergiezuininge woning in landelijke omgeving te Knesselare

€ 1 250 Aalter Geuzestraat 13 B
Deze ruime alleenstaande en energiezuinige woning met 4 slaapkamers bevindt zich in een landelijke omgeving te Knesselare.

Handelszaken, scholen, sportaccommodaties en andere nutsvoorzieningen zijn op wandel- en of fietsafstand aanwezig.

U zal versteld staan hoe ruim deze woning is.
Door de vele raampartijen heeft deze eigendom een tijdloze architectuur met een optimale lichtinval en prachtig zicht op de landelijke omgeving.

Aan energiezuinigheid werd ook veel aandacht besteed. Met een warmtepomp, zonneboiler, isolatie in het dak en de vloeren + 24 zonnepanelen op het dak zullen uw energiekosten beperkt blijven. De EPC uit zich dan ook in prachtige score van 28kWh/m².

De indeling van de woning is als volgt:
Een inkomhal met ingebouwde kasten, een ruime living met zicht op de tuin, bureauruimte met ingebouwde tafel en kasten, ruime en openkeuken met aansluitend een berging/ technische ruimte met warmtepomp en stofzuigsysteem , op de 1ste verdieping bevinden zich maar liefst 3 grote slaapkamers, ruime badkamer met bad en ... douche en een ingebouwde dressing met voorziening voor wasmachine en droogkast. Op de 2de verdieping is nog een ruime 4de slaapkamer aanwezig en grote zolderruimte waar het ventilatiesysteem en zonneboiler aanwezig zijn.
Buiten zijn twee staanplaatsen aanwezig, een enorm ruime tuin met mooi zicht en een dubbel garage met extra zolderruimte boven aanwezig.

De woning werd gebouwd in 2014 is zeer goed onderhouden, afgewerkt met kwalitatieve materialen en heeft een zeer lage kost qua energie.

Huurprijs: 1.250,00 €/maand
Beschikbaar vanaf 01/07/2023.
EPC: 28kWh/m².

Aarzel niet om een bezoek aan te vragen via ons eigen website (https://www.solvas-vastgoed.be). Aanvragen via onze website worden met voorrang behandeld op de aanvragen die via de portaalsites binnenkomen. Bij foutmeldingen of andere problemen kan u steeds mailen naar yuksel@solvas.be
Lees meer Verberg