Halfopenbebebouwing met 3 slaapkamers en ruime zolder te centrum Ursel

€ 1 040 Aalter Urseldorp 27 A
Prachtige halfopen bebouwing afgewerkt met duurzame en kwalitatieve materialen te centrum Ursel.
Deze gemeente is gelegen in het licht heuvelachtige gebied tussen Aalter en Eeklo en staat vooral bekend om het Drongengoedbos en het militair domein, het vliegveld van Ursel wat een voormalig reservevliegveld van de NAVO is. Daarnaast zijn winkels (bakkerij, slagerij, kapper, ..), horecazaken (frituur, café, restaurant, etc.) en scholen op wandel of fietsafstand.

Enkele technische kenmerken;
De woning beschikt over een zonneboiler, centrale verwarmingsketel, vloerverwarming, ventilatiesysteem, alarm-bekabeling, regenput (toilet, wasmachine) met bijhorende filters en tal van andere troeven.

Langs de voordeur van de woning komt u terecht in de inkomhall met een ruime bergingsplaats/vestiaire en toilet. Via een glazen deur kunt u de lichtrijke leefruimte betreden mét de bijhorende keuken. De keuken is ingericht met de nieuwste toestellen en kwalitatieve materialen zoals een granieten werkblad.
Verder is er op de gelijkvloerse ... verdieping nog een ruime bergruimte met toegang tot de tuin en toegang naar de zeer ruime garage met elektrische bediende poort.
Indeling 1e verdieping: 3 ruime slaapkamers, 1 badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche, prachtig en kwalitatief bad en een toilet.
Op de 2de verdieping bevindt zich nog een 4de slaapkamer met naast de deur langs beide zeiden nog extra opbergruimte.
De woning beschikt daarnaast ook nog over een extra staanplaats net naast de woning en gezellige tuin (zuidgericht) met terras en buitenverlichting.

Een absolute topper voor wie wenst te genieten van comfort en veel ruimte.

Direct beschikbaar
Prijs: 1040,00 euro/ maand
EPC: 106,24 kWh/m²

Aarzel niet om een bezoek aan te vragen via ons eigen website (https://www.solvas-vastgoed.be). Aanvragen via onze website worden met voorrang behandeld op de aanvragen die via de portaalsites binnenkomen. Bij foutmeldingen of andere problemen kan u steeds mailen naar yuksel@solvas.be
Lees meer Verberg