Charmante tweeslaapkamerwoning nabij centrum Sint-Maria Aalter

€ 685 Aalter Blekkervijverstraat 38
Deze prachtige tweeslaapkamer woning is gelegen vlakbij het centrum in Sint-Maria Aalter. Handelspanden (bakker, slager, school, kapper, frituur, etc.) zijn op wandelafstand te bereiken.

Indeling van de woonst is als volgt;
Inkomhall, ruime living opgesplitst in 2 delen met gezellige kachel, keuken (wordt vernieuwd), kelder, berging, toilet en zeer gezellige veranda aanwezig op het gelijkvloers. Ook aanwezig tussen tuin en veranda is een gezellige mencave van 20m² volledig geïsoleerd, ideaal voor het uitoefenen van een hobby of extra opbergplaats voor de tuinmeubilair.
Op de 1ste verdieping is een badkamer terug te vinden, toilet, douchecabine en lavabomeubel. Er zijn twee ruime slaapkamers aanwezig en een 3de kleinere kamer ideaal als opslagplaats.
Woning wordt verwarmd op mazout (bovengrondse tank aanwezig).
Ruime voortuin en staanplaats voor auto voorzien langs voorzijde van de woning. Achteraan ruime tuin tot aan het bos, volledig aangelegd, tuinhuis, mazouttank (bovengronds) aanwezig.

Beschikbaar vanaf ... 01/04/2023
EPC 751 kWh/m²
Huurprijs: 685 € per maand

Een bezoek kan ENKEL EN ALLEEN aangevraagd worden via ons eigen website (https://www.solvas-vastgoed.be). Aanvragen via onze website worden met voorrang behandeld op de aanvragen die via de portaalsites binnenkomen. Bij foutmeldingen of andere problemen kan u steeds mailen naar yuksel@solvas.be.
Lees meer Verberg