Nieuwbouwwoning met 3 ruime slaapkamers en garage nabij centrum Aalter

€ 1 200 Aalter Molenstraat 66 A
Deze nieuwbouwwoning (eerste ingebruikname!), voorzien van een zongerichte tuin, beschikt over alle comfort. Tal van moderne troeven komen aan bod: vloerverwarming, zonnepanelen, respecteren meest recente isolatienormen (zowel thermisch als akoestisch), regenwaterput, pvc ramen met super-isolerende beglazing, verluchtingssysteem D (met warmterecuperatie), ...

De woning is instapklaar en wordt volledig geschilderd afgeleverd in perfecte staat. Tevens beschikt de woning over een ruime garage met berging. Tot slot wordt de tuin (met ruim terras en buitenverlichting) nog volledig aangelegd.

Indeling:
De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkom met gastentoilet, een ruime en lichtrijke living met ruime eet- en zithoek en bureauruimte , een open keuken met aangrenzend een ruime berging. De leefruimte geeft uit op de tuin met ruim terras.
Op de verdieping zijn er drie zeer ruime slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, bad en dubbel lavabomeubel met grote spiegel en voldoende opbergruimte, een apart toilet en een ... berging.

EPC: Nog in opmaak wegens nieuwbouw
Beschikbaar; onmiddellijk
Huurprijs: 1200,00 € per maand

Aarzel niet om een bezoek aan te vragen via ons eigen website (https://www.solvas-vastgoed.be). Aanvragen via onze website worden met voorrang behandeld op de aanvragen die via de portaalsites binnenkomen. Bij foutmeldingen of andere problemen kan u steeds mailen naar yuksel@solvas.be
Lees meer Verberg