Nieuwbouwwoning met 3 ruime slaapkamers en garage nabij centrum Aalter

€ 1 100 Aalter Molenstraat 66
Deze nieuwbouwwoning (eerste ingebruikname!), voorzien van een zongerichte tuin, beschikt over alle comfort. Tal van moderne troeven komen aan bod: vloerverwarming, zonnepanelen, respecteren meest recente isolatienormen (zowel thermisch als akoestisch), regenwaterput aangesloten op wc's en wasmachine, pvc ramen met super-isolerende beglazing, verluchtingssysteem D (met warmterecuperatie), ...

De woning is instapklaar en wordt volledig geschilderd afgeleverd in perfecte staat. Tevens beschikt de woning over een ruime garage met tuin en fietsen berging. Tot slot wordt de tuin met zeer ruim terras (voorzien van verlichting, stopcontact en buitenkraantje) nog volledig aangelegd.

Indeling:
De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkom met gastentoilet, een ruime en lichtrijke living met eet- en zithoek, een open keuken met aangrenzend een ruime berging. De leefruimte geeft uit op de tuin met ruim terras. Toegang via de eethoek naar garage, tuin en fietsenberging.
Op de verdieping zijn er drie zeer ruime slaapkamers, een ... badkamer met inloopdouche, bad en dubbel lavabomeubel met grote spiegel en voldoende opbergruimte, een apart toilet en een berging.

Beschikbaar; onmiddellijk
Huurprijs: 1100,00 € per maand

Aarzel niet om een bezoek aan te vragen via ons eigen website (https://www.solvas-vastgoed.be). Aanvragen via onze website worden met voorrang behandeld op de aanvragen die via de portaalsites binnenkomen. Bij foutmeldingen of andere problemen kan u steeds mailen naar yuksel@solvas.be
Lees meer Verberg