Prachtige nieuwbouwwoning

€ 1 100 /maand Aalter Wingenestraat 89
Deze instapklare half-open bebouwing is voorzien van alle hedendaagse luxe en comfort. Het betreft de rechtse woning van een koppelbouw bestaande uit drie woningen.
De woning is gelegen in het centrum van Sint-Maria Aalter, de perfect locatie om te genieten van de rust (tal van wandel- en fietsmogelijkheden in de nabije omgeving) en toch ook dichtbij alle grote uitvalswegen!

De woning is voorzien van vloerverwarming (door middel van een warmtepomp!) en zonnepanelen en laadstation voor de elektrische wagen. De tuin is aangelegd met gras. Het regenwater wordt opgevangen in een regenwaterput, welke is aangesloten aan de woning (toiletten, ...).

De indeling:
Gelijkvloers bestaande uit een inkomhall met gastentoilet, ruimte lichtrijke living met open ingerichte keuken (kookvuur, dampkap, koelkast, vaatwas en oven voorzien) en aansluitende berging/wasplaats.
De eerste verdieping bestaat uit een centrale nachthall (met tweede toilet), badkamer en drie ruime slaapkamers.
De tweede verdieping is bereikbaar met een volwaardige trap ... en heden afgewerkt als zolder.
Als extra troef komt er een laadstation voor de wagen.

EPC nog in opmaak wegen nieuwbouw
Huurprijs; 1100,00 euro/ maand
Beschikbaar vanaf 01/04/2023

Aarzel niet om een bezoek aan te vragen via ons eigen website (https://www.solvas-vastgoed.be). Aanvragen via onze website worden met voorrang behandeld op de aanvragen die via de portaalsites binnenkomen. Bij foutmeldingen of andere problemen kan u steeds mailen naar yuksel@solvas.be

Lees meer Verberg