Prachtige, instapklare woning met tuin in centrum Aalter.

Verhuurd Aalter Brouwerijstraat 76
IN OPTIE (bezoeken zijn niet meer mogelijk)

Deze mooie open bebouwing is gelegen op een uiterst centrale ligging, op een boogscheut van het centrum van Aalter (oprittencomplex E40, winkels, scholen, openbaar vervoer, sportcentra, ... allen op 2 minuten bereikbaar). De woning voorziet in voldoende parkeermogelijkheden (2 autostaanplaatsen met aanvullend 1 overdekte, zijnde een carport). De fraai aangelegde tuin laat je genieten van groenuitzichten (zowel in de tuin als het uitzicht vanuit de leefruimte/keuken/overdekt terras). De woning werd in meerdere ruimtes nieuw geschilderd (living, inkom, nachthall).

De indeling van de woning ziet er als volgt uit:
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, leefruimte met gashaard en afzonderlijke bureauruimte, gastentoilet, ingerichte keuken (voorzien van alle toestellen), technische berging, wasplaats/bijkeuken, carport, fietsenberging, tuin en tuinberging. De oprit biedt plaats voor 3 voertuigen (waarvan 1 overdekt).
Eerste verdieping: nachthal (voldoende ruimte voor plaatsen van ... tv-hoek/zetelbed), 3 slaapkamers, badkamer (ligbad/douche/lavabomeubel) en afzonderlijk toilet.
Tweede verdieping: ruime zolder.
De woning werd voorzien van alle comfort (nieuw geïnstalleerde lucht-lucht warmtepomp voor verwarming en airconditioning op de beneden verdieping, convectoren op de verdieping, waterontharder).

Woning onmiddellijk beschikbaar.
Huurprijs: 990 euro/maand
EPC 287 kWh/m²

Lees meer Verberg